Őszi górcső – I. rész – U19 fiúk

Mától minden héten egy-egy korosztályunkat vesézzük ki kicsit jobban, mint ahogy arra a fordulók között idő van. Kezdjük a legnagyobbakkal, az U-19-es fiúkkal!

Az őszt csapatunk a 6. helyen zárta. 13 mérkőzésből 7-et nyertünk meg, 1 döntetlenünk volt, és 5 vereségünk. A megszerezhető 39 pontból tehát 22-őt sikerült abszolválnunk. Ez a pontszámok tekintetében valamivel több, mint 56%-os teljesítmény. A gólkülönbségünk: 48-30 (+18). Mi lőttük a bajnokságban a 4. legtöbb gólt.

Hazai pályán 3 győzelmünk volt, 1 döntetlenünk, s 3 vereségünk (10 pont), míg idegenben 4 győzelmünk volt és 2 vereségünk (12 pont). Egymás után maximum háromszor szenvedtünk vereséget, de volt olyan, hogy 4 egymást követő meccset is megnyertünk. Két gólnál többel egyszer sem kaptunk ki.

Legnagyobb győzelmünk 2019.11.08-án volt, amikor a Tarpát győztük le 9-1-re, s ezen a meccsen szereztük a legtöbb gólt is, és ezen a mérkőzésen lőtte egy játékosunk a legtöbb gólt, Csörgő Raul, szám szerint 6-ot jegyzett. Ha pedig már Csörgő Raul, jelenleg ő a góllövőlista vezetője is 29 góllal. Körülbelül egyformán lőjünk a gólokat az első félidőben, és a második játékrészben, nincs nagy különbség a gólok számában a félidőket tekintve.

“Voltak az ősszel hullámvölgyek, összességében azonban elégedett lehetek a csapattal. Küzdöttek, hajtottak a fiúk, azonban, ha egy picivel is, de még nagyobb lesz a lelkesedés tavasszal, még előrébb is léphetünk a tabellán, ez lenne a célunk. Annak külön örülök, hogy az utolsó négy mérkőzésünket megnyertük, és annak is, hogy nálunk van a góllövőlista vezetője. A csapategység is jó, minden poszton vannak kiemelkedő teljesítmények, egyben van a csapat.”
(Sorin Cigan – vezetőedző)

Folytatás 2020. márciusában!