Őszi górcső – II. rész – U-19 lányok

Ezúttal U-19-es lányaink kerülnek terítékre, átnézzük, hogy mit csináltak ősszel.

Az őszt csapatunk a 8. helyen zárta. 11 mérkőzésből 1-et nyertünk meg, 1 döntetlenünk volt, és 9 vereségünk. A megszerezhető 33 pontból tehát 4-et sikerült abszolválnunk.  A gólkülönbségünk: 22-71 (-49). Sajnos mi kaptuk a legtöbb gólt a bajnokságban.

Hazai pályán 1 döntetlenünk volt, s 4 vereségünk (1 pont), míg idegenben 1 győzelmünk volt és 5 vereségünk (3 pont).

A győzelmünk 2019.09.14-én volt, amikor is a Nyíregyháza Spartacust győztük le 7-3-ra, a döntetlenünk is hozzájuk fűződik, 2-2-t játszottunk velük november 10-én hazai pályán. A 7-3-as siker alkalmával Halmi Petra mesterhármast szerzett.

A legtöbb gólt a 80. perc után szereztük, ha tíz percekre bontjuk a mérkőzést. A legtöbb gólunkat Halmi Petra szerezte, szám szerint 9-et.

“Az eredményektől most teljesen függetlenül, én csak pozitívan tudok állni a lányokhoz. Látom a fejlődést a csajokon. Játékban óriásit léptünk előre, és most a fejlődési időszakban ez is a cél. Több vereségünk a túlkoros szabálynak köszönhető, melyet én elítélek. Legyen ilyen szabály, de felső korhatárral, mert ez így értelmetlen. A télen, az ünnepek után kemény munka, és felkészülés vár a hölgyekre. Szeretnénk javítani a védekezésünkön, és azt szeretném elérni, hogy a kapuk előtt kialakult helyzeteknél legyünk higgadtabbak, győzzük le a “kislányosságot”. Győzelmeket is várok tavasszal!”
(Pintér István, vezetőedző)

Folytatás itt is 2020 márciusában!