Coerver napok Balmazújvárosban

Színvonalas, 3 napos képzési programmal zárta le az 2015-ös évet a Balmazújvárosi FC Utánpótlás szakága, U-9-es korosztálytól az U-19-ig bezárólag. Az egyesület meghívására a Coerver ® Coaching képzés hazai vezetője Szalma József és edzői stábja, minden korosztályra kiterjedően délelőtti és délutáni edzéseket tartott péntek délutántól vasárnap estig un. Coerver Téli Tábor keretében, Balmazújvárosban.

Az eseményen résztvevők betekintést nyerhettek, a világ első számú futball képzési rendszerének titkaiba, valamint testközelből érezhették, milyen módszerrel dolgoznak a világ elit egyesületei, és játékosai, többek között Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Lionel Messi.

A Coerver ® Coaching egy globális és dinamikusan fejlődő labdarúgó képzési program, amely az egyéni készségek, és képességek fejlesztésére, valamint a kiscsoportos játékokra fókuszál.

Külön öröm számunkra, hogy a képzés hazai vezetője Szalma József, Balmazújvárost választotta a keleti országrészben első alkalommal megtartott Téli Tábor helyszínéül.  Jólesően nyugtáztuk, hogy nem csak az infrastrukturális fejlesztésekről, hanem a 3 nap alatt 10 edzésfoglalkozáson megfordult mintegy 130 igazolt játékos technikai felkészültségéről is pozitívan nyilatkozott!