Hétvégi összefoglaló

Ezúttal összefoglalónkban az U-12-es, U-13-as fiúkkal foglalkozunk, valamint az U-19-es lányokkal. Az U-17-es, és az U-19-es fiú csapataink mérkőzését ugyanis élőben, szövegesen közvetítettük.

Ezúttal sem ment a pontszerzés alacsonyabb korosztályú csapatainknak

2020.március 13. (péntek):

U-12: NYÍREGYHÁZA SPARTACUS – BALMAZÚJVÁROSI FC 3-0 (2-0)
Balmazújvárosi FC: Hatvani Benedek (K) – Litauszki Ákos, Mikula Zsolt, Sánta Milán, Pelles Patrik, Barna Szabolcs, Sallai Balázs, Folytán Zoltán, Kiss Bercel. Cserék: Vadai Balázs, Szendrei Csaba, Oláh Gergő, Kozák István. Edző: Nagy Máté.

U-13: NYÍREGYHÁZA SPARTACUS – BALMAZÚJVÁROSI FC 2-0 (2-0)
Balmazújvárosi FC: Hatvani Benedek (K) – Gajdán Balázs, László Dávid, Oláh Zsombor, Varga Dzsasztin, Kis Gyula, Potor Márk Máté, Bolgár Botond, Orsó Árpád, Szabó Zalán, Vass Péter. Csere: Sós Sándor, Kocsis Attila, Papp Ádám. Edző: Szabó Márton

Nagy csatákra lehetett számítani e két mérkőzés kapcsán, hiszen a tabellán elfoglalt helyezések, a játék képe, a labdarúgók képessége alapján nagyjából egy szinten vannak ezek a csapatok. Ezúttal mindkétszer győzött a hazai pálya.

2020. március 14. (szombat):

U-19 Lány : BALMAZÚJVÁROSI FC – CIGÁND SE 7-3 (3-2)
Balmazújvárosi FC: Veres Dóra (K) – Posta Adél, Veres Réka, Való Edit, Szekeres Anna, Varga Andrea, Halmi Petra, Jakab Emília, Szarvas Tímea, Oláh Panna, Török Hanna. Cserék: Urbán Zsófia, Gál Viktória. Edző: Pintér István.

Gólszerzőink: Veres Réka (2), Szekeres Anna, Jakab Emília, Oláh Panna, Halmi Petra, Török Hanna

Pintér István edző már a mérkőzés előtt elmondta, hogy jól sikerült a felkészülés a lányoknál. Ezt pedig a mutatott játék, és az eredmény is igazolja. Azt is hozzátette, hogy jobb szereplést vár a tavalyinál. Kezdésnek pedig ez nem volt rossz. Arról is beszélt a mester, hogy a keretben nincs jelentős változás, de cél a fiatalok beépítése a csapatba.

#UPLiga #HajráÚjváros #csakegyütt