Mikulás kupa 2008 korosztály

Udvarhelyi Zsolt edző értékelése:

A Mikulás kupán 6 mérkőzést játszottunk. Véleményem szerint a Gyöngyösi Atlétikai Club, Arany Sárkány FS, Tálent SE Mikepércs, csapatai ellen játszottunk a legjobban, itt koncentráltan, figyelmesen futballoztunk az edzésen gyakorolt elemeket tudtuk alkalmazni.

Loki Focisuli, DASE ellen küzdöttünk, de már a fáradtság jelei látszottak rajtunk, és az adott pillanatban nem a helyes döntést hoztuk meg, vagy túl lassan reagáltunk a játékhelyzetekre. Ez sajnos megbosszulta magát és nem a mi javunkra billentette a mérleg nyelvét.

Az UTE ellen nagyon kemény meccset vívtunk, de az első 5 percben nem koncentráltunk eléggé és ez az egész mérkőzésre rányomta a bélyegét. Rögtön összeszedtünk egy tetemes hátrányt és innen már nem tudtunk felállni.

Összképet nézve elégedett vagyok a csapatom teljesítményével. Gratulálok nekik az elért eredményhez.  Az Ezüst Kupában a 2. helyet szereztük meg. Úgy, hogy a csoportból továbbjutott két csapat játszotta a döntőt az Arany Kupában, ahol a Gyöngyös csapata lett az első, a második helyen az UTE végzett.

Köszönöm a szülőknek a segítséget!

Eredmények:

BFC- Gyöngyösi Atlétikai Club 2-3

BFC-UTE 0-5

BFC-DASE 2-2

BFC- Tálent SE Mikepércs 3-0

BFC- Arany Sárkány FS 1-1 Büntetőkel (2-1)

BFC- Loki Focisuli 0-1