NB II-es labdarúgó mérkőzéseket rendezett klubunk

A Balmazújvárosi Football Club három NB II-es meccset is rendezett a Balmazújvárosi Városi Stadionban.

Mint ismeretes, a Vác FC NB II-es labdarúgó csapata négy mérkőzés erejéig Balmazújvárosban játszotta hazai mérkőzéseit a Merkantil Bank Ligában. Ebből pedig három összecsapást klubunk rendezett.

“Nagyon elégedett vagyok a színvonallal. Érezni, hogy ennél a klubnál – még, ha jelenleg “csak” utánpótlásképzés is van – még mindig szeretik a labdarúgást. A Balmazújvárosi Football Club még mindig tenni akar a jövőért, a labdarúgásért városában. Külön köszönöm a mérkőzések hiba nélküli megszervezését, lebonyolítását Murák László technikai vezetőnek és Palánki István sajtófőnöknek. Köszönöm a példa nélküli segítőkészségüket, és hogy mindenben a rendelkezésünkre álltak. Ha valamit nem bántam meg: hogy Balmazújvárost választottuk hazai pálya gyanánt.” – mondta el számunkra jól eső, dicsérő szavait Belák Gyula, a váciak ügyvezetője.

Nem felejtjük el természetesen azt sem, hogy a Balmazújvárosi Football Club vezetősége, szakmai stábja, munkatársai és a labdarúgói is mindent megtettek annak érdekében, hogy ismét jól szervezett, minden igényt kielégítő NB II-es mérkőzések legyenek nálunk. Köszönjük!

Végül, de nem utolsó sorban köszönjük a Vác FC-nek, hogy megbíztak bennünk, és minket választottak ideiglenes hazai pályájuknak.

Sportbaráti üdvözlettel, további sportsikereket kívánunk a Vácnak!

#csakegyütt #HajráÚjváros #VácFC