Szép reményekkel

Vasárnapra is marad mérkőzés: U-12-es és U-13-as csapatunk Salgótarjánban lép pályára.

Az I. osztály Észak-Kelet csoportjában következik a 4. forduló.
U-12-es csapatunk három meccséből kettőn kikapott, de a legutóbbit megnyerte. Először a DVSC-DLA-tól kaptunk ki 2-0-ra, majd a Nyíregyháza Spartacustól 3-0-ra, aztán pedig jött az áttörés, a Tarpát győztük le legutóbb 2-0-ra idegenben.

“Először is gratulálni szeretnék a csapatomnak a hétvégi mutatott játékhoz! Tudatos, megfontolt futballal arattunk teljesen megérdemelt győzelmet idegenben. Járt már ez a srácoknak, mert sokat dolgoztak érte! A gólok száma viszont nem mutatta meg eléggé a két csapat közötti különbséget. A kapu előtti szituációkban sokat hibáztunk, erre a későbbiekben sokkal jobban oda kell figyelnünk, mert egy komolyabb ellenféllel szemben nem engedhetünk meg magunknak ennyi technikai hibát egy mérkőzésen!” – vélekedett a tarpai sikerről Nagy Máté edző.
Vasárnap az a Salgótarján lesz az ellenfél, amely 3 meccsből 3-at veszített el eddig. 1-0-ra kaptak ki a Sajóvölgyétől, 7-0-ra a DVSC-DLA-tól, valamint 5-1-re a Nyíregyháza Spartacustól, így nulla ponttal a 9. helyen állnak, a mieink a hatodikok három ponttal.

U-13-as csapatunk is Nógrád megyébe látogat. Ők az első fordulóban 8-1-re kaptak ki a DVSC-DLA együttesétől, majd 3-1-re verték a Nyíregyháza Spartacust. Legutóbb pedig Tarpán győztek 6-2-re, s így 6 ponttal vagyunk az 5. helyen. Ellenfelük, a Salgótarján 10-0-ra kapott ki a Sajóvölgye csapatától, 18-0-ra a DVSC-DLA-tól, valamint 15-0-ra a Nyíregyháza Spartacustól, így ők most a sereghajtók.

A remény tehát mindenképp ott lehet a fejekben, hogy újabb idegenbeli sikereket érünk el.

Minden további kiderül vasárnap Salgótarjánban! U-12-es együttesünk 13 órától lép pályára, míg U-13-asaink 14:30-tól!